Om oss

Vi är det självklara valet om du söker en pålitlig och engagerad mäklare i Järfälla. Med över 20 års erfarenhet av området känner vi varje gathörn och vet vilka delar av våra förorter som passar olika typer av människor. Med lång erfarenhet, bred fackkunskap och god lokalkännedom hittar vi rätt bostad åt dig som vill köpa och hjälper dig som vill sälja att marknadsföra din bostad på rätt sätt.

VI är ett fristående mäklarkontor. Våra välutbildade och registrerade mäklare ger dig personlig service med fokus på god kundkontakt. För oss är etik och kompetens mycket viktiga och självklart har vi en ordentlig ansvarsfösäkring.

Som köpare hjälper vi dig gärna med allt från bankkontakter och kontakt med jurister för att få ordning på det formella till att hitta rätt försäkringsbolag och en bra flyttfirma som hjälper dig att komma tillrätta i din nya bostad. Vi kan också ordna städbolag för flyttstädning av din tidigare bostad. Om du har frågor gällande skolor, dagis och kommunikationer i området har vi ett väl utbyggt kontaktnät och kunskaper kring vad som finns i varje kommundel.

Om du vill sälja en bostad erbjuder vi helhetskonceptet Startklar som inkluderar fri värdering, annonsering, rådgivning vid budgivning och försäljning. Allt för att din bostad ska säljas till ett så bra pris som möjligt och att hela processen går smidigt, från första kontakten med oss till att du lämnar över nycklarna till den nya köparen.