Mäklare Jakobsberg

Jakobsberg är den kommundel i Järfälla där man finner kommunens kommersiella centrum och administration. I Jakobsbergs centrum finns över 100 butiker, bibliotek, restauranger, biograf med mera.

I närheten finns även Jakobsbergs sjukhus och pendeltågsstationen med anslutning direkt in till Centralen i Stockholm, Nynäshamn eller norrut i riktning Bålsta. Kommunikationerna väl utbyggda och Järfälla kommun planerar att expandera Jakobsberg över de närmaste åren. Även om Jakobsberg är mer tätt bebyggt än andra delar av Järfälla är det fortfarande nära ut i naturen och till Mälarens vatten.

Om Jakobsberg känns som rätt område för dig att bosätta dig i ska du höra av dig till oss i Järfälla. I över 20 år har vi arbetat med försäljning av bostäder i Jakobsberg och andra delar av Järfälla. Vi kan området och hjälper dig att hitta precis det du söker. Om du är ute efter att sälja vet vi hur du bäst marknadsför din bostad här. Välj oss när du behöver en riktigt bra mäklare i Jakobsberg.

Våra mäklare i Jakobsberg hjälper dig hitta din drömbostad

Nära till Stockholm med pendeln eller lätt att ge sig ut på motorvägen för att nå andra delar av landet - i Jakobsberg får du både ock. Samtidigt har du allt du behöver i ditt eget närområde.

Om du söker en ny bostad i Jakobsberg har vi några grundläggande tips som gör köpprocessen enklare. Se till att ha ett lånelöfte färdigt innan du börjar leta bostad. Det gör att du säkert vet hur mycket du kan betala. Skriv ner en lista över de krav och önskemål du har på din nya bostad - skilj på det som är ett absolut måste och sånt som du gärna vill ha men kan avstå från om du hittar en bostad som känns precis rätt när du ser den.

Kontakta sedan oss och berätta vad du söker så hjälper vi dig att hitta din nya drömbostad. Det kan ibland ta lite tid på bostadsmarknaden i Stockholm då trycket är högt, men vi är säkra på att vi kommer att hitta något som passar dig perfekt.

Sälja bostad

Dags att flytta från Jakobsberg eller är du på jakt efter en ny bostad i samma område och vill sälja din nuvarande? Vi vill gärna hjälpa dig på vägen till en lyckad försäljning. Vi erbjuder dig en kostnadsfri värdering av ditt hem, helt utan förpliktelser. Om du sedan väljer oss som din mäklare i Jakobsberg får du ett heltäckande paket kallat Startklar som bland annat inkluderar en välskriven fastighetspresentation, professionella foton och planritningar, annonsering, visning och hantering av de juridiska kontakterna med banken med mera.

Om du föredrar en diskret försäljning kan vi hjälpa dig att hitta rätt köpare via vårt kundregister. Där har vi samlat potentiella köpare baserat på vad de söker och det prisläge de är intresserade av. Med tanke på det höga trycket på bostadsmarknaden i Stockholm är vi väl införstådda med att inte alla vill genomföra öppna visningar av sin bostad.


Oavsett vilken variant du väljer finns vi med dig i hela processen.