Mäklare Kungsängen

Kungsängen i Upplands-Bro kommun är en ort som växer just nu och det är lätt att förstå varför. Underbar natur, strandområdet vid Mälaren, båthamnen med kafé och restaurang och de förbättrade pendeltågskommunikationerna borgar för en förort där du både får luft att andas och närhet till centrala stan och andra viktiga orter i norra Stockholm.

Om du är på jakt efter en bostad i Kungsängen eller om du vill hitta en köpare till din nuvarande bostad här ska du höra av dig till oss i Järfälla. Vi har i över 20 års tid jobbat som mäklare i Kungsängen, Järfälla och Jakobsberg. Vi känner varje del av området och vet vilket område som skulle passa dina preferenser bäst.

Köp rätt bostad

Att välja rätt bostad har delvis med praktiska kriterier att göra. Självklart måste bostadstypen, läget, antalet rum och förstås också priset stämma. Men det handlar också om känsla. Att stämningen är rätt i huset eller lägenheten du tittar på är otroligt viktig. På bild kan en bostad se ut på ett sätt, men det är när man väl kliver över tröskeln som man verkligen kan avgöra om man har hamnat rätt.

För att hitta rätt i jakten på din nya drömbostad behöver du en duktig mäklare som guidar dig till guldkornen på marknaden. Berätta för oss vad det är du letar efter. Är det en villa nere vid vattnet, ett radhus med närhet till skolan eller en lägenhet i centrum? Vi lyssnar på vad du letar efter och presenterar de bostäder vi tror skulle passa dig, inte bara baserat på dina grundkriterier utan också på vilken typ av stil du gärna vill ha i huset. Somliga gillar det ljust och öppet medan andra vill ha det mer mysigt och ombonat.

Om du registrerar dig i vårt kundregister kan du även få tillgång till exklusiva erbjudanden som inte bjuds ut på den öppna marknaden. Du blir även den första som får veta när det kommer nya hus och lägenheter som snart bjuds ut till salu. Vi ser till att du får personlig service i hela processen, från visning till budgivning, när kontraktet skrivs under och när nycklarna lämnas över. Om du har frågor på vägen kan vi svara på dessa eller hänvisa dig till rätt person tack vare vårt väl utbyggda kontaktnät.

Hör av dig till oss i Järfälla redan idag och berätta för oss vad du söker!

Sälj din bostad effektivt

Som säljare av en bostad vill du givetvis attrahera rätt sorts köpare. Rätt sorts köpare är väl förberedd, vet vad han eller hon söker och hur stor den tillgängliga budgeten är. För dig som säljare är det givetvis viktigt att få ut så bra betalt som möjligt för din bostad, men det handlar också om att hitta en köpare som gör att försäljningsprocessen lätthanterlig. Kom ihåg att det alltid är du som säljare som väljer vem du säljer till. Vi kan hjälpa dig på traven genom att sortera ut agnarna från vetet.

För att attrahera rätt spekulanter från början behöver du en mäklare som vet hur du bäst presenterar din fastighet på marknaden. Det är precis det vi är proffs på! Vi hjälper dig att skapa en tydlig presentation av din bostad med snygga foton och planritningar. Vi annonserar på nätet och i tidningar och tar hand om visningen. Vid budgivningen kommunicerar vi med dig så att du får välja vem som slutligen köper och sist men inte minst hjälper vi dig med det formella i försäljningsprocessen.

Välkommen att anlita oss som mäklare i Kungsängen!